Vodila družbe ADRIAPLIN d.o.o.

Tako družba kot podjetje brez vizije in jasno zapisanih vodil ne bosta nikdar zmogla premikati mej. Zato imamo v našem podjetju vizionarsko vizijo in vodila, ki nas delata boljše, naprednejše in zanesljivejše.

Politika poslovanja

Naša politika poslovanja sledi metodi HSE (Health, Safety, Environment), ki skrbi za zdravje, varstvo in okolje. V našem podjetju smo na podlagi tega določili cilje primarnega in nenehnega pomena trajnostnega razvoja skupnosti, v katerih delujemo, zaščite zdravja in varnosti tako zaposlenih, pogodbenikov ter strank, kot okolja.

Vse o naši politiki poslovanja najdete tukaj.

Etični kodeks

Etični kodeks je eno izmed najbolj pomembnih vodil pri našem poslovanju, ki se odraža tko v nas samih, kot v naših odjemalcih, širši družbi in okolju.

Naš celoten etični kodeks je na voljo tukaj.

Model 231

Model 231 je združen organizacijski, upravni in nadzorni model. Ta se v našem podjetju osredotoča na preprečevanje nezakonitih ravnanj s področja podkupovanja, zlorabe položaja, pranja denarja in drugih goljufij, ki bi se lahko končale v korist podjetja ADRIAPLIN d.o.o.

Vse o Modelu 231 lahko preberete tukaj.

Transparentnost

V našem podjetju verjamemo v transparentnost, zato si lahko na spodnjih povezavah ogledate tudi ostala opozorila in dokumente, povezane z nami in našim poslovanjem.

Managament system guideline: Anti Corruption

Managament system guideline: Anti Corruption Whistleblowing Reports

Postopek: Opozorila, tudi anonimna, ki so jih prejele družba Eni s. p. a. in odvisne družbe v Italiji ter tujini