Veseli nas, da se zanimate za naše storitve. Na poti do priključitve na plinovodno omrežje ADRIAPLIN d.o.o. vam bomo pomagali in vas usmerjali, da bo postopek minil hitro in enostavno.

Prvi korak do priključitve na plinovodno omrežje je izpolnitev Vloge za izdajo soglasja za priključitev na distribucijsko plinovodno omrežje. S posredovanjem vloge se strinjate s Politiko zasebnosti 

Za lažje razumevanje postopka o priključitvi na zemeljski plin vas bo nato obiskal naš predstavnik in vam odgovoril na vsa vaša dodatna vprašanja.
  • predstavil vam bo možnosti in pogoje priključitve na omrežje
  • svetoval vam bo glede situacije na terenu
  • skupaj bosta določila najprimernejšo traso priključnega plinovoda in lokacije plinske omarice

Ko se odločite za izgradnjo priključnega plinovoda do vašega doma in prejmete soglasje za izgradnjo, postanete naš naročnik. Glede na dogovor z našim predstavnikom se prične izvedba izgradnje plinskega priključka. 

Po kontrolnem pregledu notranje inštalacije sledi namestitev plinomera in do začetka uporabe udobne, poceni in čiste energije vas loči le še podpis pogodbe dobavi zemeljskega plina. Skupaj bomo v naboru paketov in storitev poiskali za vas najbolj primerno in ugodno ponudbo.